Rajaus

Jos valokuvasi on liian pitkä tai liian leveä sopiakseen valitsemasi asettelun mukaiseen tilaan, osa kuvasta rajataan automaattisesti pois.
Tehdasasetus on Kyllä. Jos haluat tulostaa koko kuvan, vaihda asetukseksi Ei.
1
Valitse Rajaus painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
2
Paina Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri ja valitse Kyllä (tai Ei).
Paina OK.
3
Ellet halua muuttaa muita asetuksia, tulosta painamalla Colour Start.
Rajaus: Ei
Grafiikka
Rajaus: Kyllä
Grafiikka