DPOF-tulostus

DPOF on lyhenne englanninkielisistä sanoista Digital Print Order Format.
DPOF on digitaalinen tulostusstandardi, jolla helpotetaan kuvien tulostamista digitaalikameroista. Standardin ovat laatineet digitaalisten kameroiden suurimmat valmistajat (Canon Inc., Eastman Kodak Company, Fuji Photo Film Co. Ltd., Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. ja Sony Corporation).
Jos digitaalikamerasi tukee DPOF-tulostusta, voit valita kameran näytöltä tulostettavat kuvat ja kopioiden lukumäärän.
Kun asetat DPOF-tietoa sisältävän muistikortin (CompactFlash®, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, SecureDigital™, MultiMediaCard™ tai xD-Picture Card™) laitteeseen, voit tulostaa valitut kuvat helposti.
1
Varmista, että mediakortti on paikallaan oikeassa korttipaikassa.
Paina Grafiikka (PhotoCapture). Laite kysyy, haluatko käyttää DPOF-asetusta.
2
Valitse Kyllä painamalla +.
3
Tee jokin seuraavista:
•
Vaihda tulostusasetuksia. (Katso PhotoCapture Center™ tulostusasetukset.)
•
Ellet halua muuttaa asetuksia, tulosta painamalla Colour Start.