Hem > Utskrift > Universell utskrift > Registrera din skrivare för universell utskrift med Webbaserad hantering

Registrera din skrivare för universell utskrift med Webbaserad hantering

• Se till att ange korrekt datum och tid för din tidszon.
  • Om ditt nätverk använder en proxyserver, konfigurera proxyserverinställningarna.

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar står på baksidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Network (Nätverk)>Network (Nätverk)>Protocol (Protokoll).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Markera kryssrutan Universal Print (Universell utskrift) och klicka sedan på Advanced Settings (Avancerade inställningar).
  6. Ändra din maskins namn i fältet Device Name (Enhetsnamn) vid behov.
    image

Om du använder följande tecken: ?, /, \, ", :, <, >, | eller * kan fel i sändningen ske.

7. Klicka på Register (Registrera).
    image
    Följ anvisningarna på skärmen om ett fel uppstår.
  8. En användarkod för universell utskrift visas. Klicka på Sign in (Logga in) och skriv sedan in användarkoden.
  9. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra registreringen.