Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Konfigurera proxyserverns inställningar med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera proxyserverns inställningar med hjälp av webbaserad hantering

Om nätverket använder en proxyserver ska nedanstående information om proxyservern konfigureras med hjälp av webbaserad hantering:
  • Proxyserveradress
  • Portnummer
  • Användarnamn
  • Lösenord
image
  • Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av följande webbläsare:
    • Microsoft Edge, Firefox, och Google Chrome för Windows
    • Safari, Firefox och Google Chrome för Mac
    • Google Chrome för Android
    • Safari och Google Chrome för iOS
  • Se till att JavaScript och cookies alltid är aktiverade, oavsett vilken webbläsare du använder.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar står på baksidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Network (Nätverk)>Network (Nätverk)>Protocol (Protokoll).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Se till att kryssrutan Proxy är ifylld och klicka sedan på Submit (Skicka).
  6. I fältet Proxy klickar du på Advanced Settings (Avancerade inställningar).
  7. Ange proxyserverinformation.
  8. Klicka på Submit (Skicka).