Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Synkronisera tid med SNTP-servern med Webbaserad hantering > Konfigurera datum och tid med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera datum och tid med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera datum och tid för att synkronisera tiden som skannern använder med SNTP-tidsservern.

Den här funktionen är inte tillgänglig i vissa länder.

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar står på baksidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Administrator (Administratör)>Date&Time (Datum och tid).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Kontrollera inställningarna för Time Zone (Tidszon).
    image
    Välj tidsskillnaden mellan ditt land och UTC i rullgardinsmenyn Time Zone (Tidszon). Tidszonen för östligaste USA och Kanada är till exempel UTC-05:00.
  6. Markera kryssrutan Synchronize with SNTP server (Synkronisera med SNTP-server).
  7. Klicka på Submit (Skicka).
    image
    Du kan även konfigurera datum och tid manuellt.