Hem > Utskrift > Universell utskrift > Tilldela universalskrivaranvändare via Microsoft Azure Portal

Tilldela universalskrivaranvändare via Microsoft Azure Portal

Du kan bara tilldela universalskrivaranvändare om din maskin är registrerad på Microsoft Azure Portal.
  1. Få åtkomst till Microsoft Azure portal.
  2. Logga in som en skrivaradministratör.
  3. Välj tjänsten Universell utskrift.
  4. Välj alternativet Skrivare och välj sedan din maskin från listan.
  5. Välj alternativet Dela.
  6. Välj de användare som du vill tilldela universalskrivartjänsten och klicka sedan på Dela ut skrivare.