Hjem > Feilsøking > Meldinger om feil og vedlikehold > Kan ikke skrive ut eller skanne – Overfør faksene

Kan ikke skrive ut eller skanne – Overfør faksene

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Hvis LCD-skjermen viser:

• [Kan ikke skrive ut] ##
  • [Kan ikke skanne] ##

Vi anbefaler at du overfører fakser til en annen faksmaskin eller til datamaskinen.

Du kan også overføre faksaktivitetsrapporten for å se om det er noen fakser du må overføre.

image
Hvis det vises en feilmelding på LCD-skjermen etter at du overfører faksene, kobler du Brother-maskinen fra strømkilden i flere minutter, og kobler den deretter til igjen.