Overføre fakser til en annen faksmaskin

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Du må sette opp apparatets ID før du overfører fakser til en annen faksmaskin.

1. Trykk på image [Innstillinger]>[Alle innst.]>[Service]>[Dataoverfør.]>[Faksoverfør.].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis det vises [Ingen data] på LCD-skjermen, er det ingen flere fakser i maskinens minne. Trykk på [Lukk]. Trykk på image.
    • Skriv inn faksnummeret som faksene skal videresendes til.
  3. Trykk på [Start faks].