Hjem > Feilsøking

Feilsøking

Bruk denne delen til å løse vanlige problemer du kan møte på når du bruker maskinen. Du kan korrigere de fleste problemene selv.

VIKTIG

For teknisk støtte, må du ringe Brother kundeservice eller din lokale Brother-forhandler.

image

Hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du besøke support.brother.com.

Sjekk først følgende:

• Maskinens strømledning er korrekt tilkoblet og strømmen til maskinen er på. imageimage Hurtigstartguide
  • Alle beskyttelsesmaterialer er fjernet. imageimage Hurtigstartguide
  • Papiret er lagt riktig inn i papirmagasinet.
  • Grensesnittkablene er riktig tilkoblet maskinen og datamaskinen, eller det er satt opp trådløs tilkobling på både maskinen og datamaskinen.
  • Feil- og vedlikeholdsmeldinger

Hvis du ikke får løst problemet med disse kontrollene, må du identifisere problemet og deretter se imageimage Beslektet informasjon