Hjem > Feilsøking > Tilbakestille maskinen

Tilbakestille maskinen

1. Trykk på image [Innstillinger]>[Alle innst.]>[Grunn oppsett]>[Nullstill].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Trykk på nullstillingsfunksjonen du vil bruke.
    image
    • Nettverksinnstillingene, sikkerhetsinnstillingene og data for adressebok vil ikke bli nullstilt av [Tilbakestilling av maskin].
    • Hvis du kvitter deg med eller kaster maskinen, anbefaler vi at du kjører [Fabrikkinnstilling] for å fjerne personlige data på maskinen.
  3. [Maskin starter på nytt etter omstart. Trykk på [OK] i 2 sekunder for å bekrefte.] vises. Trykk på [OK] i to sekunder for å bekrefte.
    image
    Du kan også nullstille nettverksinnstillingene ved å trykke på image[Innstillinger]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[Nullst. nettv.].
    Maskinen starter på nytt.