Hjem > Feilsøking > Tilbakestille maskinen > Oversikt over nullstilling av funksjoner

Oversikt over nullstilling av funksjoner

Følgende funksjoner for nullstilling er tilgjengelige:

image
Koble fra grensesnittkabelen før du velger funksjonen for nullstilling av nettverksinnstillinger, nullstilling av alle innstillinger eller fabrikknullstilling.

1. Nullstilling av maskin

Nullstill alle maskinens innstillinger du har endret, som dato og klokkeslett samt Utsatt svar.

Adresseboken, faksrapportene og ringeloggen beholdes. (For modeller med faksfunksjon)

2. Nullstill nettverksinnstillinger (for nettverksmodeller)

Nullstill utskriftsserveren til standardinnstillingene (inkludert informasjon om passord og IP-adresse).

3. Adressebok og Tilbakestill faksinnstillinger

Denne funksjonen nullstiller følgende innstillinger:

image
    Innstillingene nedenfor, med unntak av Adressebok og Innstillingslås-passordet, gjelder for modeller med faksfunksjon.
    • Adressebok

(Adresser og grupper)

• Programmerte faksjobber i minnet

(Utsatt sending)

• Apparatets ID

(navn og nummer)

• Melding på faksforside

• Faksmottaksinnstillinger

(Fjerntilgangskode, Fakslagring, Faksvideresending og PC-FAX-mottak (kun Windows))

• Rapport

(Sendingsverifiseringsrapport / Tlf. Indeksliste / Faksaktivitetsrapport)

• Innstillingslås for passord (kun på tilgjengelige modeller)

4. Nullstill alle innstillinger

Nullstill alle maskininnstillingene til fabrikkinnstillingene.

Nullstilling av alle innstillinger tar mindre tid enn tilbakestilling til fabrikkinnstilling.

5. Tilbakestilling til fabrikkinnstilling

Bruk Nullstill innstillinger-funksjonen til å nullstille alle maskinens innstillinger til innstillingene som ble opprinnelig stilt inn på fabrikken.

Tilbakestilling til fabrikkinnstilling tar mindre tid enn nullstilling av alle innstillinger.

Vi anbefaler på det sterkeste at du gjør dette når maskinen skal avhendes.