Home > Problemen oplossen > Fout- en onderhoudsmeldingen > Kan niet afdrukken of scannen - zet uw faxberichten over

Kan niet afdrukken of scannen - zet uw faxberichten over

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Als de LCD het volgende weergeeft:

• [Kan niet afdrukken] ##
  • [Kan niet scannen] ##

In dat geval raden we u aan om de faxen naar een ander faxapparaat of naar uw computer over te zetten.

U kunt ook het faxjournaal overzetten om te controleren of er faxen zijn die u moet overzetten.

image
Als er een foutmelding op de LCD wordt weergegeven nadat de faxen zijn overgebracht, koppelt u het Brother-apparaat enkele minuten los van de stroombron en sluit u het vervolgens opnieuw aan.