Faxberichten naar een ander apparaat overzetten

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

U moet uw stations-ID instellen voordat u faxberichten naar een ander faxapparaat verzendt.

1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instellingen]>[Service]>[Dataoverdracht]>[Fax overdracht].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als op de LCD [Geen dataopslag] wordt weergegeven, zijn er geen faxen meer in het geheugen van het apparaat. Druk op [Sluiten]. Druk op image.
    • Voer het faxnummer in waarnaar de faxen moeten worden doorgestuurd.
  3. Druk op [Fax start].