Faxberichten naar uw computer overzetten

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Controleer of de software en drivers op uw computer zijn geïnstalleerd.
  2. Klik op image (Brother Utilities) en vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Ontvangen.
    Het venster PC-FAX Receive (PC-Fax Ontvangen) verschijnt.
  3. Zorg ervoor dat u [PC-Fax ontv.] op het apparaat hebt ingesteld.
    Als er zich faxen in het geheugen van het apparaat bevinden wanneer u PC-Fax Ontvangen installeert, geeft de LCD [Fax⇒PC zenden?] weer.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Om alle faxen naar uw computer over te brengen, drukt u op [Ja].
    • Om af te sluiten en de faxen in het geheugen te bewaren, drukt u op [Nee].
  5. Druk op image.