Home > Kennismaken met uw apparaat > Tekst invoeren op uw apparaat

Tekst invoeren op uw apparaat

• Wanneer u tekst op uw apparaat moet invoeren, verschijnt een toetsenbord op de LCD.
  • De beschikbare tekens kunnen verschillen afhankelijk van uw land.
  • De toetsenbordindeling kan variëren afhankelijk van de uitgevoerde bewerking.
  • De toetsenbordweergave kan verschillen afhankelijk van het model.
image
  • (DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN) Druk op image om te schakelen tussen letters, cijfers en speciale tekens.
  • (MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Druk op image om letters, cijfers en speciale tekens te selecteren.
  • Druk op image om te schakelen tussen kleine en hoofdletters.
  • Om de cursor naar links of rechts te verplaatsen, drukt u op image of image.
  • Spaties invoegen
  • Druk op [Spatie] of image om een spatie in te voeren.
  • Correcties maken
  • Als u een onjuist teken hebt ingevoerd en u dit wilt wijzigen, drukt u op image of image om de cursor naar het onjuiste teken te verplaatsen en drukt u vervolgens op image. Voer het juiste teken in.
  • Om een teken in te voeren drukt u op image of image om de cursor naar de juiste plaats te bewegen, en voert u vervolgens het teken in.
  • Druk op image voor elk teken dat u wilt wissen, of houd image ingedrukt om alle tekens te wissen.