Downloaden en afdrukken met webservices

1. Veeg om de optie [Web] weer te geven.
  2. Druk op [Web].
    image
    • Als op het LCD-scherm van het apparaat informatie over de internetverbinding wordt weergegeven, leest u de informatie en drukt u op [OK]. Als u deze informatie nogmaals wilt weergeven, drukt u op [Ja].
    • Op het LCD-scherm worden af en toe updates of aankondigingen over Brother Web Connect-functies weergegeven. Lees de informatie en druk dan op [OK].
  3. Selecteer de service die het document hosts dat u wilt downloaden en afdrukken.
  4. Als het scherm voor het invoeren van de pincode wordt weergegeven, voert u de viercijferige pincode in en drukt u op [OK].
    image
    • Afhankelijk van de service moet u mogelijk de accountnaam in een lijst selecteren.
  5. Druk op [Downld naar afdruk].
  6. Selecteer het gewenste album. Bij bepaalde services hoeven documenten niet in albums te worden opgeslagen. Selecteer [Ongesorteerde foto's weergeven] of [Ongesorteerde bestanden tonen] als u documenten wilt selecteren die niet in albums zijn opgeslagen.
    image
    Een album is een collectie afbeeldingen. Welke term in de praktijk wordt gebruikt, is afhankelijk van de gebruikte service. Bij gebruik van Evernote® moet u bijvoorbeeld eerst het notitieboek en vervolgens de notitie selecteren.
  7. Selecteer de miniatuurweergave van het document dat u wilt afdrukken. Controleer het document op het LCD-scherm en druk op [OK]. Selecteer nog meer documenten die u wilt afdrukken (maximaal 10 documenten).
  8. Druk op [OK] wanneer u klaar bent.
  9. Volg de aanwijzingen op het scherm om deze bewerking te voltooien.