Het wachtwoord van Setting Lock instellen

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instellingen]>[Standaardinst.]>[Instelblokk.].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Voer een nummer van vier cijfers in voor het wachtwoord.
  3. Druk op [OK].
  4. Wanneer op de LCD [Verifieer:] wordt weergegeven, voert u het wachtwoord opnieuw in.
  5. Druk op [OK].
  6. Druk op image.

MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Druk op image [Beheerdersinstellingen].
  2. Typ het huidige beheerderswachtwoord en druk vervolgens op [OK].
  3. Druk op [Wachtwoord].
  4. Typ het huidige beheerderswachtwoord opnieuw en druk vervolgens op [OK].
  5. Typ het wachtwoord dat u wilt gebruiken (8 tot 32 tekens) en druk vervolgens op [OK].
    image
    Dit wachtwoord is ook geldig voor andere [Beheerdersinstellingen]-functies en de voor de aanmelding voor Beheer via een webbrowser.
  6. Als op de LCD [Verifieer] verschijnt, typ het wachtwoord dan opnieuw in en druk vervolgens op [OK].
  7. Als het apparaat u vraagt om de volgende stap te selecteren, maakt u een keuze.
  8. Druk op image.