Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Het WLAN-rapport afdrukken

Het WLAN-rapport afdrukken

Gerelateerde modellen:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
OPMERKING

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

De draadloze netwerkverbinding kan alleen worden gebruikt wanneer de optionele draadloze module geïnstalleerd is.

Het WLAN-rapport geeft de draadloze status van uw apparaat weer. Als de draadloze verbinding niet is gelukt, controleert u de foutcode op het afgedrukte rapport.

1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instellingen]>[Print lijsten]>[WLAN-rapport].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op [Ja].
    Het WLAN-rapport wordt afgedrukt.
  3. Druk op image.

Als het WLAN-rapport niet wordt afgedrukt, controleer dan of er een fout op het apparaat is opgetreden. Als er geen zichtbare fouten zijn, wacht u één minuut en probeert u daarna om het rapport nogmaals af te drukken.