Forstyrrelse på telefonlinje / VoIP

Hvis du har problemer med å sende eller motta fakser på grunn av mulig støy på telefonlinjen, eller hvis du bruker et VoIP-system, anbefaler vi at du endrer modemhastigheten for å minimere feil ved faksing.

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Grunn oppsett]>[Kompatibilitet].
  2. Trykk alternativet du vil ha.
    • [Grunnl. (VoIP)] reduserer modemhastigheten til 9600 bps og slår av mottak av fargefaks og ECM, med unntak av for sending av fargefaks. Med mindre det normalt er mye støy på telefonlinjen, vil du kanskje bare bruke den ved behov.

For å forbedre kompatibilitet med de fleste VoIP-tjenester, anbefaler Brother at du endrer kompatibilitetsinnstillingene til [Grunnl. (VoIP)].

• [Norm] angir modemhastigheten til 14 400 bps.
    • [Høy] angir modemhastigheten til 33 600 bps.

3. Trykk på image.
    image
    • VoIP (Voice over IP) er en type telefonsystem som bruker en Internett-tilkobling i stedet for en tradisjonell telefonlinje.