Hjem > Faks > Telefontjenester og eksterne enheter > Voice Over Internet Protocol (VoIP/forstyrrelse på telefonlinje)

Voice Over Internet Protocol (VoIP/forstyrrelse på telefonlinje)

VoIP er en type telefonsystem som bruker en Internett-tilkobling i stedet for en tradisjonell telefonlinje. Telefonselskaper pakker ofte VoIP sammen med Internett- og kabeltjenester.

Det er ikke sikkert maskinen vil fungere sammen med noen VoIP-systemer. Hvis du ønsker å bruke maskinen til å sende og motta fakser på et VoIP-system, må du sørge for at den ene enden av telefonledningen er koblet til uttaket som er merket LINE, på maskinen. Den andre enden av telefonledningen kan være koblet til et modem, telefonadapter, fordeler eller en annen slik enhet.

image

image

Hvis du har spørsmål om hvordan du kobler maskinen opp til et VoIP-system, må du kontakte din VoIP-leverandør.

Etter at du har koblet maskinen til VoIP-systemet, må du kontrollere om du har ringetone. Løft så opp røret til den eksterne telefonen og kontroller at det er en ringetone. Hvis du ikke får noen ringetone, må du ta kontakt med VoIP-leverandøren.

Hvis du har problemer med å sende eller motta fakser over et VoIP-system, anbefaler vi at du endrer maskinens modemhastighet til [Grunnl. (VoIP)].