HUSSENTRAL (PBX) og OVERFØRING

Maskinens [Linje Valg]-standardinnstilling er [Norm], noe som gjør det mulig å koble maskinen til en vanlig offentlig telefonlinje (PSTN – Public Switched Telephone Network). Mange kontorer bruker imidlertid et sentralt telefonsystem eller en hussentral (PBX). Maskinen kan kobles til de fleste typer hussentraler (PBX-er). Maskinens tilbakeringingsfunksjon støtter bare TBR ("Timed Break Recall" eller "Tidsbestemt gjenoppringning"). TBR fungerer med de fleste hussentraler, slik at du får tilgang til en ekstern linje eller kan overføre samtaler til et annet biapparat. Trykk på [R] for å bruke denne funksjonen.

image

Programmer et trykk på [R]-knappen som en del av nummeret som lagres i adresseboken. Når du programmerer nummeret i adresseboken, trykker du først på [R] (skjermen viser !), og deretter skriver du inn telefonnummeret. Det gjør at du ikke trenger å trykke på [R] hver gang du ringer fra adresseboken. Telefonlinjen din må imidlertid stilles inn til PBX på maskinen for at du skal kunne bruke denne funksjonen.