Hjem > Faks > Telefontjenester og eksterne enheter > Still inn type telefonlinje

Still inn type telefonlinje

Hvis du kobler maskinen til en telefonlinje som bruker hussentral eller ISDN til å sende og motta fakser, må du velge en telefonlinjetype som tilsvarer linjens egenskaper.

1. Trykk image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Grunn oppsett]>[Linje Valg].
  2. Trykk på [Norm], [PBX] eller [ISDN].
  3. Hvis du valgte [PBX], gjør du følgende trinn:
    1. Trykk på [] eller [Alltid].
      image
      • Hvis du velger [], ringer maskinen et prefiksnummer før faksnummeret kun når [R] trykkes.
      • Hvis du velger [Alltid], slår maskinen alltid et retningsnummer før faksnummeret.
    2. Trykk på [Tast prefiks].
    3. Skriv inn prefiksnummeret med pekeskjermen, og trykk på [OK].
      image

Bruk tallene 0 til 9, #, * og !. Du kan ikke bruke ! med andre numre eller tegn.

4. Trykk på image.