Hjem > Feilsøking > Meldinger om feil og vedlikehold > Overføre faksene eller faksaktivitetsrapporten > Overføre faksaktivitetsrapporten til en annen faksmaskin

Overføre faksaktivitetsrapporten til en annen faksmaskin

Hvis du ikke har angitt Apparatets ID, kan du ikke bruke faksoverføringsmodus.
  1. Trykk på image for å fjerne feilen midlertidig.
  2. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Service]>[Dataoverfør.]>[Rapportoverføring].
  3. Angi faksnummeret som faksaktivitetsrapporten skal videresendes til.
  4. Trykk på [Start faks].