Hjem > Feilsøking > Meldinger om feil og vedlikehold > Overføre faksene eller faksaktivitetsrapporten

Overføre faksene eller faksaktivitetsrapporten

Hvis LCD-skjermen viser:

• [Kan ikke rengjøre XX]
  • [Kan ikke starte. XX]
  • [Utskr. misl. XX]
  • [Kan ikke skanne XX]

Vi anbefaler at du overfører fakser til en annen faksmaskin eller til datamaskinen.

imageimage Beslektet informasjon: Overføre fakser til en annen faksmaskin

imageimage Beslektet informasjon: Overføre fakser til datamaskinen

Du kan også overføre faksaktivitetsrapporten for å se om det er noen fakser du må overføre.

imageimage Beslektet informasjon: Overføre faksaktivitetsrapporten til en annen faksmaskin