Hjem > Faks > Motta en faks > Alternativer for minnemottak > Bruke PC-FAX-mottak til å overføre mottatte fakser til datamaskinen (kun Windows)

Bruke PC-FAX-mottak til å overføre mottatte fakser til datamaskinen (kun Windows)

Slå på PC-FAX-mottaksfunksjonen for å lagre innkommende fakser automatisk til maskinens minne, og send dem deretter til datamaskinen. Bruk datamaskinen til å vise og lagre disse faksene.
  • Denne funksjonen er kun tilgjengelig for monokrome fakser. Når du mottar en faks i farger, skriver maskinen ut faksen, men sender den ikke til datamaskinen.
  • Før du kan stille inn PC-FAX-mottak, må du installere Brother-programvaren og driverne på datamaskinen. Kontroller at datamaskinen er tilkoblet og slått på. Programvaren som mottar PC-FAX, må kjøre på datamaskinen.

Selv om datamaskinen er slått av, vil maskinen motta og lagre fakser i minnet. Når du starter datamaskinen og programmet PC-FAX-mottak kjører, overfører maskinen automatisk faksene til datamaskinen.

1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[PC mottak].
  2. Trykk på [].
    Pekeskjermen viser meldingen [Start programmet PC-FAX-mottak på datamaskinen.].
  3. Trykk på [OK].
  4. Trykk på [<USB>] eller navnet på datamaskinen som du vil motta fakser til hvis du er på et nettverk. Trykk på [OK].
  5. Trykk på [Backuputskr.: På] eller [Backuputskr.: Av].
    image
    Når Faksforhåndsvisning er aktivert, blir det ikke skrevet ut sikkerhetskopier av mottatte fakser.
  6. Trykk på image.

Gjenta disse trinnene hvis du vil endre datamaskin for mottak.