Overføre fakser til datamaskinen

Du kan overføre faksene fra maskinens minne til datamaskinen.
  1. Trykk på image for å fjerne feilen midlertidig.
  2. Kontroller at du har installert Brothers programvare og drivere på datamaskinen, og slå deretter på PC-FAX-mottak på datamaskinen.
  3. Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt).
  4. Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Motta.
  5. Les og bekreft instruksjonene på datamaskinen.
    Fakser i maskinens minne sendes automatisk til datamaskinen.
    image

Når fakser i maskinens minne ikke blir sendt til datamaskinen:

Kontroller at du har stilt inn [PC mottak] på maskinen.

Hvis det er fakser i maskinens minne når du konfigurerer PC-FAX-mottak, blir du spurt om du vil overføre faksene til datamaskinen.

Hvis Faksforhåndsvisning er satt til Av, blir du spurt om du vil skrive ut sikkerhetskopier.

Trykk på [Ja] for å overføre alle faksene i minnet til datamaskinen.