Still inn apparatets ID

Du kan stille inn maskinens apparat-ID hvis du ønsker at dato og klokkeslett skal vises på alle fakser du sender.
  1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Grunn oppsett]>[Apparatets ID].
  2. Trykk på [Faks].
  3. Angi faksnummeret ditt (opptil 20 sifre) på pekeskjermen, og trykk deretter [OK].
  4. Trykk på [Navn].
  5. Skriv navnet ditt (opptil 20 tegn) ved å bruke pekeskjermen, og trykk deretter på [OK].
    image
    • Trykk på image for å veksle mellom bokstaver, tall og spesialsymboler. (Tilgjengelige tegn kan variere avhengig av land.)
    • Hvis du har skrevet feil tegn og ønsker å endre det, kan du trykke på image eller image for å flytte markøren til det. Trykk image, og skriv deretter inn riktig tegn.
    • Trykk på [Mellomr.] hvis du vil sette inn et mellomrom.
  6. Trykk på image.