Hjem > Maskininnstillinger > Endre maskininnstillinger fra kontrollpanelet > Generelle innstillinger > Forhindre at feil telefonnummer slås (ringebegrensning)

Forhindre at feil telefonnummer slås (ringebegrensning)

Denne funksjonen skal forhindre at brukere sender en faks eller slår feil nummer ved et uhell. Du kan angi at maskinen skal begrense oppringing når du bruker talltastaturet, adresseboken, snarveier og LDAP-søk.
  1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Ringebegrensninger].
  2. Trykk ett av følgende alternativer:
    • [Num. tastatur]
    • [Adressebok]
      image
      Hvis du kombinerer adresseboknumre ved oppringing, gjenkjennes adressen som inntasting på talltastaturet og begrenses ikke.
    • [Snarveier]
    • [LDAP-server]
  3. Trykk ett av følgende alternativer:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Tast # to ganger

Maskinen ber deg angi nummeret på nytt. Maskinen begynner å ringe hvis du slår samme nummer én gang til. Pekeskjermen viser en feilmelding hvis du angir feil nummer.

Maskinen vil begrense alle utgående fakser og anrop for den oppringingsmetoden.

Av

Maskinen begrenser ikke oppringingsmetoden.

image
    • [Tast # to ganger]-innstillingen fungerer ikke hvis du bruker en ekstern telefon før du angir nummeret. Du vil ikke bli bedt om å angi nummeret på nytt.

• Du kan ikke bruke kringkastingsfunksjonen hvis du har valgt [] eller [Tast # to ganger].
  4. Trykk på image.