Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneelin esittely

MFC-J4340DW

image
  1. 1,8"(44,9 mm) LCD (nestekidenäyttö)
    Näyttää laitteen asetusten määrityksessä ja käytössä opastavia viestejä.
  2. Tilapainikkeet
    image FAX
    Kytke laite faksitilaan painamalla tätä.
    image SCAN (Skannaus)
    Kytke laite skannaustilaan painamalla tätä.
    image COPY (Kopiointi)
    Kytke laite kopiointitilaan painamalla tätä.
    image WEB
    Kytke laite WWW-tilaan painamalla tätä.
  3. Asetuspainikkeet
    image Clear/Back (Tyhjennä/Takaisin)
    Palaa edelliseen valikkoon painamalla tätä.
    image Settings (Asetukset)
    Siirry päävalikkoon painamalla tätä.
    OK
    Valitse asetus painamalla tätä.
    image image
    Tällä painikkeella voit käyttää soittoäänen voimakkuuden säätövalikkoa laitteen ollessa valmiustilassa.
    image
    Tällä painikkeella voit käyttää mustevalikkoa laitteen ollessa valmiustilassa.
    image
    • Tallenna lyhytvalinta- ja ryhmänumerot laitteen muistiin painamalla tätä.
    • Tarkista ja valitse laitteen muistiin tallennettuja numeroita painamalla tätä.
    image
    Määritä langattomat asetukset laitteen ollessa valmiustilassa painamalla tätä.
    image tai image
    Selaa valikoita ja valintoja painamalla tätä.
    image tai image
    • Siirrä osoitinta vasemmalle tai oikealle LCD-näytössä painamalla tätä.
    • Vahvista tai peruuta käynnissä oleva toimenpide painamalla tätä.
  4. Puhelinpainikkeet
    Tel/R (Puh/R)
    Jos laite on faksi-/puhelintilassa (F/P) ja nostat ulkoisen puhelimen puhelinkuulokkeen F/P-soiton aikana (vale-/kaksoissoitto), voit puhua painamalla Tel/R (Puh/R).
    Jos laite on kytketty puhelinkeskukseen, voit yhdistää ulkoiseen linjaan tai siirtää puhelun toiseen alanumeroon tällä painikkeella.
    Redial/Pause (Uudelleenvalinta/Tauko)
    • Painamalla valitset uudestaan viimeksi soitetun numeron.
    • Painamalla valitset ja soitat uudestaan lähtevien puheluiden historian tai Soittajan tunnistus -historian numeroihin.
    • Lisää tauko numeroiden väliin, kun valitset numeroita.
  5. Valintanäppäimet
    • Käytä faksi- ja puhelinnumeroiden valintaan.
    • Käytä tekstin tai merkkien syöttönäppäimistönä.
  6. image Stop/Exit (Lopeta/Poistu)
    • Pysäytä toiminto painamalla tätä.
    • Poistu valikosta painamalla tätä.
  7. Käynnistyspainikkeet
    image Mono Start (M/V-käynnistys)
    • Aloita faksien lähettäminen mustavalkoisena painamalla tätä.
    • Aloita kopiointi mustavalkoisena painamalla tätä.
    • Aloita asiakirjojen skannaus (värillisenä tai mustavalkoisena skannausasetusten mukaisesti) painamalla tätä.
    image Colour Start (Värikäynnistys)
    • Aloita faksien lähettäminen kokonaan värillisenä painamalla tätä.
    • Aloita kopiointi kokonaan värillisenä painamalla tätä.
    • Aloita asiakirjojen skannaus (värillisenä tai mustavalkoisena skannausasetusten mukaisesti) painamalla tätä.
  8. imageVirtapainike
    Kytke laitteen virta päälle painamalla image.
    Sammuta laite pitämällä painettuna painiketta image.Nestekidenäyttöön tulee muutamaksi sekunniksi ennen laitteen sammumista ilmoitus [Sammutetaan]. Yhdistetty ulkoinen puhelin tai puhelinvastaaja on aina käytettävissä.
    Jos katkaiset laitteen virran image-painikkeella, se puhdistaa silti tulostuspään säännöllisesti, jotta tulostuslaatu säilyisi hyvänä. Pidä laite kytkettynä verkkovirtaan jatkuvasti, jotta tulostuspäiden käyttöikä pidentyisi, väriaineen käyttö olisi tehokkaampaa ja tulostuslaatu säilyisi.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

image
  1. image NFC (Near Field Communication) -symboli

Jos Android™-laitteesi tukee NFC-ominaisuutta, voit tulostaa laitteellasi koskettamalla sillä NFC-merkkiä.

2. LCD-kosketusnäyttö
    Voit avata valikoita ja tehdä valintoja painamalla niitä kosketusnäytöllä.
  3. Valikkopainikkeet
    image (Takaisin)
    Palaa edelliseen valikkoon painamalla tätä.
    image (Alkuun)
    Palauttaa aloitusnäyttöön.
    image (Peruuta)
    Peruuta toiminto painamalla.
  4. Virran LED-merkkivalo
    LED-merkkivalo syttyy laitteen virrankäyttötilan mukaan.

Kun laite on lepotilassa, LED-merkkivalo vilkkuu.

5. imageVirtapainike
    Kytke laitteen virta päälle painamalla image.
    Sammuta laite pitämällä painettuna painiketta image. Kosketusnäyttöön tulee muutamaksi sekunniksi ennen laitteen sammumista ilmoitus [Sammutetaan]. Yhdistetty ulkoinen puhelin tai puhelinvastaaja on aina käytettävissä.
    Jos katkaiset laitteen virran image-painikkeella, se puhdistaa silti tulostuspään säännöllisesti, jotta tulostuslaatu säilyisi hyvänä. Pidä laite kytkettynä verkkovirtaan jatkuvasti, jotta tulostuspäiden käyttöikä pidentyisi, väriaineen käyttö olisi tehokkaampaa ja tulostuslaatu säilyisi.