Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > LCD-näytön yleiskatsaus

LCD-näytön yleiskatsaus

Vastaavat mallit:MFC‑J4340DW

Aloitusnäytössä näkyy laitteen tila laitteen ollessa valmiustilassa. Kun tämä on näytössä, tämä tarkoittaa, että laite on valmis seuraavaan komentoon.

Aloitusnäyttö

Aloitusnäyttö
  1. image Hiljainen tila

Tämä kuvake näkyy, kun [Hiljainen tila] -asetuksena on [Kyllä].

Hiljainen tila -asetus voi vähentää tulostusmelua. Kun Hiljainen tila on päällä, tulostusnopeus hidastuu.

2. image Langattoman yhteyden tila

Seuraavan taulukon kukin kuvake esittää langattoman verkon tilaa:

image

Langaton verkkoyhteys on käytössä.

Aloitusnäytön kolmivaiheinen ilmaisin näyttää nykyisen langattoman signaalin voimakkuuden.

image

Langatonta tukiasemaa ei voida tunnistaa.

image

Langaton asetus on poistettu käytöstä.

3. image [Muste]

Näyttää likiarvoisen käytettävissä olevan musteen määrän.

Kun värikasetin käyttöikä on loppumassa tai siinä on ongelma, musteen värin osoittimeen tulee virhekuvake.

4. Päivämäärä ja kellonaika

Näyttää laitteeseen asetetun päivämäärän ja kellonajan.

5. Muistissa olevat faksit

Näyttää, kuinka monta vastaanotettua faksia on laitteen muistissa.

6. Vastaanottotila

Näyttää nykyisen vastaanottotilan.

image
    Kun Tunnistesoitto-ominaisuus on päällä, LCD-näytössä on [S/H].