Koti > Mobiili/Web Connect > Tulostus Near-Field Communication (NFC) -tekniikalla

Tulostus Near-Field Communication (NFC) -tekniikalla

Vastaavat mallit:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
NFC (Near-Field Communication) mahdollistaa yksinkertaiset toiminnot, tiedonsiirron ja langattoman yhteyden kahden toisiaan lähellä olevien laitteiden kesken.

Jos Android-laitteessasi on NFC-toiminto, voit tulostaa tietoja (valokuvia, PDF-tiedostoja ja tekstitiedostoja) laitteesta koskettamalla sillä laitteen ohjauspaneelissa olevaa NFC-symbolia.

image

Sinun on ladattava Brother Mobile Connect ja asennettava se Android-laitteeseen, jotta voit käyttää tätä ominaisuutta.