Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ennen laitteen käyttöä

Ennen laitteen käyttöä

Varmista seuraavat kohdat ennen tulostustoimintojen suorittamista:

• Varmista, että olet asentanut laitteeseen oikean ohjelmiston ja ohjaimet.
  • USB-yhteyden tai verkkokaapelin käyttäjät: varmista, että liitäntäkaapeli on tiukasti kiinni.

Oikeanlaisen paperin valinta

On tärkeää valita oikeantyyppinen paperi laadukkaiden tulosteiden varmistamiseksi. Varmista, että olet lukenut hyväksyttävää paperia koskevat tiedot ennen paperin ostamista ja määrittänyt tulostusalueen tulostinohjaimen tai tulostukseen käytetyn sovelluksen asetusten mukaan.

Samanaikainen tulostus ja skannaus

Laitteesi voi tulostaa tietokoneelta samaan aikaan, kun vastaanotat faksia muistiin. Tietokoneelta suoritettava tulostus kuitenkin keskeytyy, kun laite kopioi tai vastaanottaa faksia paperille. Tulostus jatkuu, kun kopiointi tai faksin vastaanotto on päättynyt.

Palomuuri (Windows)

Jos tietokone on suojattu palomuurilla eikä sillä voi tulostaa tai skannata verkossa tai käyttää PC-FAX-toimintoa, palomuuriasetukset on ehkä määritettävä. Jos käytössä on Windows-palomuuri ja olet asentanut ohjaimet noudattaen asennusohjelman ohjeita, tarvittavat palomuuriasetukset on jo määritetty. Jos käytössä on jokin muu palomuuriohjelmisto, katso ohjeet ohjelmiston käyttöoppaasta tai ota yhteys ohjelmiston valmistajaan.