Home > Routineonderhoud > De afdrukopties wijzigen om uw afdrukresultaten te verbeteren

De afdrukopties wijzigen om uw afdrukresultaten te verbeteren

Als uw afdrukken er niet zo uitzien als verwacht, wijzig dan de afdrukinstellingen op uw Brother-apparaat om de afdrukkwaliteit te verbeteren. Met deze instellingen wordt mogelijk langzamer afgedrukt.
image

• Aan de hand van deze instructies kunt u uw afdrukresultaten verbeteren wanneer u uw apparaat gebruikt om te kopiëren of om af te drukken vanaf media of vanaf een mobiel apparaat.
  • Als de afdrukkwaliteit tegenvalt bij het afdrukken vanaf uw computer, wijzig dan de instellingen in de printerdriver.

MFC-J4340DW

1. Druk op image (Inkt).
  2. Druk op image of image om [Afdrukopties] te selecteren. Druk op OK.
  3. Druk op image of image om een van de volgende opties te selecteren:
    Optie
    Beschrijving
    Verminder vlekken
    Selecteer deze optie als afdrukken vlekken bevatten of het papier vastloopt.
    Afdruk verbet.
    Selecteer deze optie als afdrukken vaag worden.
  4. Druk op OK.
  5. Druk op image of image om de gewenste optie te selecteren. Druk op OK.
  6. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image[Inkt]>[Afdrukopties].
  2. Druk op een van de volgende opties:
    Optie
    Beschrijving
    Verminder vlekken
    Selecteer deze optie als afdrukken vlekken bevatten of het papier vastloopt.
    Afdruk verbet.
    Selecteer deze optie als afdrukken vaag worden.
  3. Volg de LCD-menu's.
  4. Druk op image.