Home > Routineonderhoud > De papierinvoer corrigeren om de verticale lijnen te verminderen

De papierinvoer corrigeren om de verticale lijnen te verminderen

Pas de papierinvoer aan om de verticale lijnen te verminderen.

MFC-J4340DW

Controleer voordat u de uitlijning aanpast eerst de afdrukkwaliteit door te drukken op image (Inkt), image of image om opnieuw [Afdr.kwal. verb.]>[Afdr.kwal. verb.] te selecteren, en vervolgens OK.
  1. Druk op image (Inkt).
  2. Druk op image of image om uw selecties te maken:
    1. Selecteer [Afdr.kwal. verb.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Corr. papierinvoer]. Druk op OK.
  3. Druk op image nadat een bevestigingsbericht over het uitvoeren van een controle van de afdrukkwaliteit wordt weergegeven op de LCD.
  4. Selecteer [Auto] of [Handmatig].
    • Als u de modus [Auto] selecteert, wordt de papierinvoer automatisch aangepast wanneer u het controleblad scant.
    • Als u de modus [Handmatig] selecteert, moet u zelf informatie invoeren die op het controleblad staat afgedrukt.
  5. Als u de modus [Auto] selecteert, selecteer dan het papierformaat waarop u het controleblad wilt afdrukken.
  6. Plaats het opgegeven papierformaat in de lade en druk op image.
    Het controleblad wordt afgedrukt.
  7. Volg de instructies op de LCD.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

Controleer voordat u de papierinvoer aanpast eerst de afdrukkwaliteit door te drukken op image[Inkt]>[Afdrukkwaliteit verbeteren (Verbeter afdrukkwaliteit)]>[Contr. afdrukkwaliteit].

1. Druk op image[Inkt]>[Afdrukkwaliteit verbeteren (Verbeter afdrukkwaliteit)]>[Corr. papierinvoer].
  2. Druk op [Volg.].
  3. Druk op [Ja] nadat een bevestigingsbericht over het uitvoeren van een controle van de afdrukkwaliteit wordt weergegeven op de LCD.
  4. Druk op [Auto] of [Handmatig].
    • Als u de modus [Auto] selecteert, wordt de papierinvoer automatisch aangepast wanneer u het controleblad scant.
    • Als u de modus [Handmatig] selecteert, moet u zelf informatie invoeren die op het controleblad staat afgedrukt.
  5. Als u de modus [Auto] selecteert, selecteer dan het papierformaat waarop u het controleblad wilt afdrukken.
  6. Plaats het opgegeven papierformaat in de lade en druk op [Start].
    Het controleblad wordt afgedrukt.
  7. Volg de instructies op de LCD.