Home > Faxen > Een fax verzenden > Een actieve fax annuleren

Een actieve fax annuleren

MFC-J4340DW

1. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen) om een fax die al wordt verzonden te annuleren.
  2. Wanneer u op Stop/Exit (Stop/Eindigen) drukt terwijl het apparaat bezig is met kiezen of verzenden, wordt [Taak annuleren?] op het LCD-scherm weergegeven. Druk ter bevestiging op image.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image om naar het beginscherm terug te keren.
  2. Druk op image om een fax die al wordt verzonden te annuleren.
  3. Wanneer u op image drukt terwijl het apparaat bezig is met kiezen of verzenden, wordt [Taak annuleren?] op het touchscreen weergegeven. Druk op [Ja].