Home > Faxen > Een fax verzenden > Een wachtende fax controleren en annuleren

Een wachtende fax controleren en annuleren

Volg deze stappen om faxen te bekijken of te annuleren die in het geheugen van het apparaat zijn opgeslagen en wachten om te worden verzonden. Als er geen faxtaken in het geheugen zitten, geeft de LCD [Geen taken (Geen opdrachten)] weer. U kunt een faxtaak annuleren voor deze wordt verzonden.

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Fax]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Rest. jobs]. Druk op OK.
  3. Doe het volgende voor elke faxtaak die u wilt controleren of annuleren:
    1. Druk op image of image om door de wachtende taken te bladeren. Selecteer indien nodig de taak die u wilt annuleren en druk vervolgens op OK.
    2. Druk op image om te bevestigen of druk op image om te verlaten zonder te annuleren.
  4. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen) wanneer u klaar bent.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Rest. jobs].
  2. Doe het volgende voor elke faxtaak die u wilt controleren of annuleren:
    1. Druk op image of image om door de wachtende taken te bladeren. Druk indien gewenst op de taak die u wilt annuleren.
    2. Druk op [OK].
    3. Druk ter bevestiging op [Ja] of druk op [Nee] om af te sluiten zonder te annuleren.
  3. Wanneer u klaar bent, drukt u op image.