Home > Faxen > Een fax verzenden > De instelling voor automatisch opnieuw kiezen van faxnummers wijzigen

De instelling voor automatisch opnieuw kiezen van faxnummers wijzigen

Als de lijn bezet is bij het verzenden van een automatische fax en Automatisch herkiezen is ingesteld op [Aan], wordt het nummer maximaal drie keer opnieuw gekozen met een interval van vijf minuten.

De standaardinstelling voor Automatisch herkiezen is [Aan].

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Stand.instel.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Fax autom. herk. (Fax automatisch herkiezen)]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Aan] (of [Uit]). Druk op OK.
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Stand.instel.]>[Fax autom. herk. (Fax automatisch herkiezen)].
  2. Druk op [Aan] of [Uit].
  3. Druk op image.