Zomertijd automatisch inschakelen

U kunt het apparaat zo instellen dat de zomertijd automatisch wordt ingeschakeld.

Het apparaat wordt dan automatisch in de lente een uur vooruit gezet en in de herfst een uur achteruit. Zorg ervoor dat u de juiste datum en tijd in de [Datum en tijd (Datum & Tijd)]-instelling hebt ingevoerd.

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om uw selecties te maken:
    1. Selecteer [Stand.instel.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Datum en tijd (Datum & Tijd)]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Aut. zomertijd]. Druk op OK.
    4. Selecteer [Aan] of [Uit]. Druk op OK.
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image [Instell.].
  2. Druk op image[Datum en tijd (Datum & Tijd)]>[Aut. zomertijd].
  3. Druk op [Aan] of [Uit].
  4. Druk op image.