De tijd instellen waarna het apparaat in de slaapstand gaat

Door de slaapstand (of stroombespaarstand) in te stellen kunt u stroom besparen. Wanneer het apparaat in de slaapstand staat, handelt hij alsof hij uitgeschakeld is. Zodra er echter een afdruktaak of fax binnenkomt, ontwaakt het apparaat en begint met afdrukken. Volg de onderstaande instructies om een tijdvertraging (aftelperiode) in te stellen waarna het apparaat in de slaapstand gaat.
  • De timer start opnieuw als een bewerking op het apparaat wordt uitgevoerd, zoals het ontvangen van een fax of afdruktaak.
  • De fabrieksinstelling is vijf minuten.

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om uw selecties te maken:
    1. Selecteer [Standaardinst.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Tijd slaapstand]. Druk op OK.
    3. Selecteer het gewenste aantal minuten (1-60). Druk op OK.
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).
image
Wanneer het apparaat in de slaapstand gaat, dooft het achtergrondlicht op het LCD-scherm.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.]>[Tijd slaapstand].
  2. Voer op het touchscreen het gewenste aantal minuten (1-60) in en druk vervolgens op [OK].
  3. Druk op image.
image
Wanneer het apparaat in de slaapstand gaat, dooft het achtergrondlicht op het LCD-scherm.