Het volume van het apparaat wijzigen

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om uw selecties te maken:
    1. Selecteer [Standaardinst.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Volume]. Druk op OK.
  3. Druk op image of image om een van de volgende opties te selecteren:
    Optie
    Beschrijving
    Belvolume
    Hiermee kunt u het belvolume aanpassen.
    Toon
    U kunt het volume aanpassen van het signaal als u op een knop drukt, een fout maakt of nadat u een fax hebt verzonden of ontvangen.
    Luidspreker
    Hiermee stelt u het volume van de luidspreker in.
  4. Druk op OK.
  5. Druk op image of image om de optie [Uit], [Laag], [Normaal (Half)] of [Hoog] te selecteren. Druk op OK.
  6. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.]>[Volume].
  2. Druk op een van de volgende opties:
    Optie
    Beschrijving
    Belvolume
    Hiermee kunt u het belvolume aanpassen.
    Toon
    U kunt het volume aanpassen van het signaal als u op een knop drukt, een fout maakt of nadat u een fax hebt verzonden of ontvangen.
    Luidspreker
    Hiermee stelt u het volume van de luidspreker in.
  3. Druk op image of image om de optie [Uit], [Laag], [Normaal (Half)] of [Hoog] weer te geven, en druk vervolgens op de gewenste optie.
  4. Druk op image.