Groepsverzending annuleren

Tijdens het groepsverzenden kunt u de fax die nu wordt verzonden of de hele groepsverzendingstaak annuleren.

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Fax]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Rest. jobs]. Druk op OK.

Op het LCD-scherm worden het gekozen faxnummer en het taaknummer van de groepsverzending weergegeven.

3. Druk op image of image om de taak die u wilt annuleren te selecteren.
    • Om de volledige groepsverzending te annuleren, selecteert u het taaknummer van de groepsverzending en drukt u op OK.

Druk op image om te bevestigen of druk op image om te verlaten zonder te annuleren.

• Om het huidige nummer dat wordt gekozen te annuleren, selecteert u de naam of het nummer op het LCD-scherm en drukt u vervolgens op OK.

Druk op image om te bevestigen of druk op image om te verlaten zonder te annuleren.

• Om te verlaten zonder te annuleren, drukt u op Stop/Exit (Stop/Eindigen).
  4. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image om naar het beginscherm terug te keren.
  2. Druk op image.
  3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als u de volledige zending wilt annuleren, drukt u op [Volledige zending]. Druk ter bevestiging op [Ja] of druk op [Nee] om af te sluiten zonder te annuleren.
    • Als u het huidige nummer dat wordt gekozen wilt annuleren, drukt u op de naam of het nummer op het touchscreen. Druk op [Ja] om te bevestigen of druk op [Nee] om te verlaten zonder te annuleren.
    • Als u wilt afsluiten zonder te annuleren, drukt u op image.