Home > Faxen > Een fax verzenden > Een fax direct verzenden

Een fax direct verzenden

Wanneer u een fax verzendt, scant het apparaat het document in het geheugen voordat het dit verzendt. Zodra de telefoonlijn vrij is, kiest het apparaat het nummer en wordt de fax verzonden. Als u een belangrijk document onmiddellijk wilt verzenden zonder dat u moet wachten terwijl het apparaat de scan uit zijn geheugen ophaalt, verzendt u de fax snel door [Direct Verzend] in te schakelen.
  • Als u een kleurenfax verzendt of als het geheugen van het apparaat vol is en u een zwart-witfax vanuit de ADF verzendt, wordt het document direct verzonden (zelfs als [Direct Verzend] is ingesteld op [Uit]).
  • Bij Direct verzenden met de glasplaat werkt de functie voor automatisch opnieuw kiezen niet.

MFC-J4340DW

1. Plaats uw document.
  2. Druk op image (FAX).
  3. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Direct verzenden]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Aan] (of [Uit]). Druk op OK.
  4. Voer het faxnummer in.
  5. Druk op Mono Start of Colour Start (Kleur Start).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Plaats uw document.
  2. Druk op image[Fax].
    image
    Als [Faxvoorbeeld] is ingesteld op [Aan], drukt u op image[Fax]>[Faxen verzenden].
  3. Druk op image[Opties]>[Direct Verzend].
  4. Druk op [Aan].
  5. Druk op [OK].
  6. Voer het faxnummer in.
  7. Druk op [Fax start].