Hjem > Kopi > Kopier på begge sider av papiret (2-sidig)

Kopier på begge sider av papiret (2-sidig)

Reduser mengde papir du bruker ved å kopiere på begge sider av papiret.
  • Du må velge et oppsett for 2-sidig kopiering fra følgende alternativer før du kan starte 2-sidig kopiering.
  • Oppsettet til det originale dokumentet ditt bestemmer hvilket oppsett for 2-sidig kopiering du bør bruke.
  • (For ADF-modeller) Til viktige eller skjøre dokumenter brukes maskinens skannerglass.
  • (For ADF-modeller) Hvis du vil bruke den automatiske 2-sidige kopieringsfunksjonen, må du mate dokumentet inn i ADF-en.
  • Når du manuelt tar 2-sidige kopier fra et 2-sidig dokument, skal du bruke skannerglassplaten.
  • (For modeller uten spaken på den 2-sidige skuffen) Velg papir i størrelsen A4 når du bruker alternativet 2-sidig kopiering.
Stående
2-sidig til 2-sidig
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved langsiden)
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved kortsiden)
image
Liggende
2-sidig til 2-sidig
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved langsiden)
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved kortsiden)
image

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image eller image for å angi hvor mange kopier du ønsker.
  3. Trykk på Copy/Scan Options (Kopi-/skannealternativer).
  4. Trykk på image eller image for å velge [Tosidig], og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å vise [Oppsett Lang] eller [Oppsett Kort] og trykk deretter på OK.
  6. Velg vend på langsiden eller vend på kortsiden, og trykk deretter på OK.
  7. Trykk på image eller image for å vise [2-sidig⇒2-sidig] eller [1-si. ⇒ 2-sidig] og trykk deretter på OK.
  8. Trykk på Mono Start (Start mono) eller Colour Start (Start farger).
    Hvis du bruker skannerglassplaten, går du til neste trinn.
  9. Etter at maskinen skanner siden, legger du neste side på skannerglasset og trykker deretter image for å velge [Ja]-alternativet.
  10. Når du har skannet alle sidene, trykker du på image for å velge [Nei]-alternativet.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Legg i dokumentet ditt.
    MERK
    • (For MFC-L8390CDW) Legg det 2-sidige dokumentet inn i ADF-en. Hvis du bruker skannerglassplaten for ditt 2-sidige dokument, velg [1-si.⇒2-si.]-alternativet.
    • (For DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW) Legg det 2-sidige dokumentet på skannerglasset.
  2. Trykk på image [Kopiere].
  3. Angi antall kopier.
  4. Trykk på image[Alternativer]>[Tosidig kopi].
  5. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du ønsker å lage 2-sidige kopier av et 2-sidig dokument, trykker du på [2-si.⇒2-si.].

• Følg disse trinnene for å ta 2-sidige kopier fra et 1-sidig dokument:

1. For å endre layoutalternativene, trykk på [Oppsett] og trykk deretter på [Langsidevending] eller [Kortsidevending].
      2. Trykk på [1-si.⇒2-si.].
    MERK
    (For DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW) Du kan ikke bruke ADF hvis du velger [2-si.⇒2-si.]. Bruk skannerglassplaten.
  6. Når du er ferdig, trykker du på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
  7. Trykk på [Fargestart] eller [Monostart].

Hvis du legger dokumentet i den automatiske dokumentmateren, skanner maskinen sidene og begynner å skrive ut.

8. Hvis du bruker skannerglassplaten, gjentar du følgende trinn for hver side av dokumentet:
    image
    • For et 2-sidig dokument, snu arket over langs den lange kanten for å skanne den andre siden.

• Legge neste side på skannerglassplaten og trykk deretter på [Fortsett] for å skanne siden.
    • Trykk på [Avslutt] når du har skannet alle sidene.