Hjem > Kopi > Forstørre eller redusere kopierte bilder

Forstørre eller redusere kopierte bilder

Velg et forstørrelses- eller reduksjonsforhold for å endre størrelse på kopierte data.
image

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image eller image for å angi hvor mange kopier du ønsker.
  3. Trykk på Copy/Scan Options (Kopi-/skannealternativer).
  4. Trykk på image eller image for å velge [Øke/Redusere], og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å velge alternativet du ønsker. Trykk på OK.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du velger [Forstørr] eller [Reduser], trykker du på image eller image for å velge forstørrelses- eller reduksjonsforholdet du vil bruke. Trykk på OK.
    • Hvis du velger [Definer 25-400%], trykker du på image eller image for å angi et forstørrelses- eller forminskningsforhold fra [25%] til [400%], og deretter trykker du på OK.
    • Hvis du velger [100%], går du til neste trinn.
  7. Når du er ferdig, trykker du på Mono Start (Start mono) eller Colour Start (Start farger).

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image [Kopi].
  3. Angi antall kopier.
  4. Trykk på image[Alternativer]>[Øke/Redusere].
  5. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise de tilgjengelige alternativene, og trykk deretter på alternativet du vil bruke.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du velger [Forstørr] eller [Reduser], trykk på forstørrelses- eller forminskningsforholdet du ønsker.
    • Hvis du velger [Definer(25-400 %)], trykk på image(tilbake-tast) for å slette det viste prosenttallet, eller trykk på image for å flytte markøren, og angi deretter et forstørrelses- eller reduksjonsforhold fra [25] til [400].

Trykk på [OK].

• Hvis du har valgt [100%], kan du gå til neste trinn.
  7. Når du er ferdig, trykker du på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
  8. Trykk på [Fargestart] eller [Monostart].