Hjem > Kopi > Kopier en side av papiret (1-sidig)

Kopier en side av papiret (1-sidig)

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Sørg for at du har matet inn riktig papirstørrelse i papirmagasinet.
  2. Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglassplaten.
    image
  3. Trykk på image eller image for å angi hvor mange kopier du ønsker.

LCD-skjermen viser:

image
  4. Trykk på Mono Start (Start mono) eller Colour Start (Start farger).

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Sørg for at du har matet inn riktig papirstørrelse i papirmagasinet.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Legg dokumentet med forsiden opp i ADF.

(Ved kopiering av flere sider, anbefaler vi at ADF brukes.)

image
    • Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglassplaten.
      image
    MERK

Til viktige eller skjøre dokumenter brukes maskinens skannerglass.

3. Trykk på image [Kopiere].
    LCD-skjermen viser:
    image
  4. Endre om nødvendig kopieringsinnstillingene.
    • image (Antall kopier)

Angi antall kopier på én av følgende måter:

• Trykk på image eller image på LCD-skjermen.
      • Trykk på image for å vise talltastaturet på LCD-skjermen, og angi deretter antall kopier. Trykk på [OK].
    • image[Alternativer]

Trykk på image for å endre kopieringsinnstillingene kun for neste kopi.

• Når du er ferdig, trykker du på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
      • Når du har valgt nye alternativer, kan du lagre dem ved å trykke på knappen [Lagre som en snarvei].
    image
    • Gjeldende innstilling

Trykk på følgende visningsområde for å endre disse innstillingene kun for neste kopi. Hvilket ikon som vises, varierer avhengig av modellen.

• image [Kvalitet]
      • image [Skuff til]
      • image [Øke/Redusere]
  5. Trykk på [Fargestart] eller [Monostart].
    image
    Stopp kopieringen ved å trykke på image.