Hjem > Feilsøking > Nettverksproblemer > Bruk reparasjonsverktøyet for nettverkstilkobling (Windows)

Bruk reparasjonsverktøyet for nettverkstilkobling (Windows)

Bruk reparasjonsverktøyet for nettverkstilkobling for å reparere Brother-maskinens nettverksinnstillinger. Det vil tildele riktig IP-adresse og nettverksmaske.
Kontroller at maskinen er slått på og at den er koblet til samme nettverk som datamaskinen.
  1. Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt).
  2. Klikk på Verktøy i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Reparasjonsverktøy for nettverkstilkobling.
  3. Følg instruksene på skjermen.
  4. Kontroller diagnosen ved å skrive ut nettverkskonfigurasjonsrapporten eller Skriverinnstillinger-siden.
    image

Reparasjonsverktøyet for nettverkstilkobling starter automatisk hvis du merker av Aktiver reparasjonsverktøy for tilkobling-alternativet i Status Monitor. Høyreklikk Status Monitor-skjermbildet og klikk deretter på Andre innstillinger>Aktiver reparasjonsverktøy for tilkobling. Dette anbefales ikke hvis nettverksadministratoren har angitt IP-adressen som statisk, ettersom dette automatisk vil endre IP-adressen.

Hvis riktig IP-adresse og nettverksmaske fortsatt ikke er tildelt etter at du har brukt reparasjonsverktøyet for nettverkstilkobling, kan du spørre nettverksadministratoren om denne informasjonen.