Hjem > Feilsøking > Nettverksproblemer > Feilmeldinger

Feilmeldinger

De vanligste feilmeldingene vises i tabellen.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

Feilmeldinger
Årsak
Tiltak

Kan ikke kbl til

Maks grense for tilkoblede enheter har blitt nådd.

Maksimalt antall mobile enheter er allerede koblet til Wi-Fi Direct-nettverket når Brother-maskinen er gruppeeier.

Når den nåværende tilkoblingen mellom Brother-maskinen og en annen mobil enhet er avsluttet, kan du prøve å konfigurere Wi-Fi Direct-innstillingene igjen. Du kan kontrollere tilkoblingsstatusen ved å skrive ut nettverksinnstillingsrapporten.

Godkjenningsfeil, kontakt administrator.

Din pålitelighetskontroll-innstilling for funksjonen Lagre utskriftslogg på nettverk er ikke korrekt.

• Sørg for at Username (Brukernavn) og Password (Passord) i Authentication Setting (Innstilling for pålitelighetskontroll) er korrekt. Hvis brukernavnet er en del av et domene, skriver du inn brukernavnet i én av følgende stiler: bruker@domene eller domene\bruker.
  • Sørg for at tiden på loggfilserveren samsvarer med tiden fra SNTP-serveren, eller Date&Time (Dato og tid)-innstillingene.
  • Sørg for at SNTP-tidsserverinnstillingene er riktig konfigurert, slik at tiden samsvarer med tiden som brukes for pålitelighetskontroll av Kerberos eller NTLMv2. Hvis det ikke er en SNTP-server, sørger du for at Date&Time (Dato og tid)- og Time Zone (Tidssone)-innstillingene er riktig stilt inn med Internett-basert styring eller kontrollpanelet slik at maskinen samsvarer tiden som brukes av serveren for pålitelighetskontroll.
Tilkoblingsfeil

Andre enheter forsøker å koble til Wi-Fi Direct-nettverket samtidig.

Sørg for at det er ingen andre enheter som forsøker å koble til Wi-Fi Direct-nettverket, og forsøk deretter å konfigurere Wi-Fi Direct-innstillingene igjen.

Tilkoblingsfeil

Brother-maskinen og den mobile enheten kan ikke kommunisere under konfigurasjonen av Wi-Fi Direct-nettverket.

• Flytt den mobile enheten nærmere Brother-maskinen.
  • Flytt Brother-maskinen og den mobile enheten til et område uten hindringer.
  • Hvis du bruker PIN-metoden til WPS, må du sørge for at du har skrevet inn riktig PIN-kode.
Filtilgangsfeil, kontakt administrator.

Brother-maskinen kan ikke få tilgang til målmappen for Lagre utskriftslogg til nettverk-funksjonen.

• Sørg for at navnet på målmappen er korrekt.
  • Sørg for at målmappen kan skrives til.
  • Sørg for at utskiftsloggfilen ikke er låst. Kontakt nettverksadministrator hvis den er det.
Påloggingsfeil

I webbasert administrasjon har du valgt alternativet Cancel Print (Avbryt utskrift) i delen Error Detection Setting (Innstilling av feildeteksjon) for funksjonen Store Print Log to Network (Lagre utskriftslogg til nettverk).

Vent omtrent 60 sekunder inntil denne meldingen forsvinner fra LCD-skjermen.

Ingen enhet

Ved konfigurering av Wi-Fi Direct-nettverket kan ikke Brother-maskinen finne den mobile enheten.

• Sørg for at maskinen din og den mobile enheten er i Wi-Fi Direct-modus.
  • Flytt den mobile enheten nærmere Brother-maskinen.
  • Flytt Brother-maskinen og den mobile enheten til et område uten hindringer.
  • Hvis du manuelt konfigurerer Wi-Fi Direct-nettverket, sørger du for at du har angitt riktig passord.
  • Hvis den mobile enheten har en konfigurasjonsside der du kan få tildelt en IP-adresse, må du sørge for at IP-adressen til den mobile enheten er blitt konfigurert via DHCP.
Server tidsavbrutt, kontakt administrator.

Brother-maskinen kan ikke få tilgang til serveren for Lagre utskriftslogg til nettverk-funksjonen.

• Sørg for at serveradressen din er korrekt.
  • Sørg for at serveren din er koblet til nettverket.
  • Sørg for at maskinen er koblet til nettverket.
Feil dato og klokkeslett, kontakt administrator.

Brother-maskinen henter ikke klokkeslettet fra SNTP-tidsserveren, eller du har ikke konfigurert dato og klokkeslett for maskinen.

• Sørg for at innstillingene for tilgang til SNTP-tiden er riktig konfigurert i Internett-basert styring.
  • Bekreft at Date&Time (Dato og tid)-innstillingene til maskinen din er korrekt i Internett-basert styring.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

Feilmeldinger
Årsak
Tiltak
Maksimalt antall enheter er allerede koblet til via Wi-Fi Direct.

Maksimalt antall mobile enheter er allerede koblet til Wi-Fi Direct-nettverket når Brother-maskinen er gruppeeier.

Når den nåværende tilkoblingen mellom Brother-maskinen og en annen mobil enhet er avsluttet, kan du prøve å konfigurere Wi-Fi Direct-innstillingene igjen. Du kan kontrollere tilkoblingsstatusen ved å skrive ut nettverksinnstillingsrapporten.

Godkjenningsfeil, kontakt administrator.

Din pålitelighetskontroll-innstilling for funksjonen Lagre utskriftslogg på nettverk er ikke korrekt.

• Sørg for at Username (Brukernavn) og Password (Passord) i Authentication Setting (Innstilling for pålitelighetskontroll) er korrekt. Hvis brukernavnet er en del av et domene, skriver du inn brukernavnet i én av følgende stiler: bruker@domene eller domene\bruker.
  • Sørg for at tiden på loggfilserveren samsvarer med tiden fra SNTP-serveren, eller Date&Time (Dato og tid)-innstillingene.
  • Sørg for at SNTP-tidsserverinnstillingene er riktig konfigurert, slik at tiden samsvarer med tiden som brukes for pålitelighetskontroll av Kerberos eller NTLMv2. Hvis det ikke er en SNTP-server, sørger du for at Date&Time (Dato og tid)- og Time Zone (Tidssone)-innstillingene er riktig stilt inn med Internett-basert styring eller kontrollpanelet slik at maskinen samsvarer tiden som brukes av serveren for pålitelighetskontroll.
Kontroller bruker-ID og passord.

Kerberos-pålitelighetskontrollfeil.

Sørg for at du har angitt riktig brukernavn og passord for Kerberos-serveren. For mer informasjon om Kerberos-serverinnstillingene, kontakter du nettverksadministratoren.

Innstillingene for dato, klokkeslett og tidssone på Brother-maskinen er ikke riktig.

Bekreft innstillingene for dato, klokkeslett og tidssone på maskinen.

DNS-serverkonfigurasjonen er feil.

Kontakt nettverksadministratoren for informasjon om DNS-serverinnstillingene.

Brother-maskinen kan ikke koble til Kerberos-serveren.

Kontakt nettverksadministratoren for informasjon om Kerberos-serverinnstillingene.

Tilkoblingsfeil

Andre enheter forsøker å koble til Wi-Fi Direct-nettverket samtidig.

• Sørg for at det er ingen andre enheter som forsøker å koble til Wi-Fi Direct-nettverket, og forsøk deretter å konfigurere Wi-Fi Direct-innstillingene igjen.
Tilkobling mislyktes

Brother-maskinen og den mobile enheten kan ikke kommunisere under konfigurasjonen av Wi-Fi Direct-nettverket.

• Flytt den mobile enheten nærmere Brother-maskinen.
  • Flytt Brother-maskinen og den mobile enheten til et område uten hindringer.
  • Hvis du bruker PIN-metoden til WPS, må du sørge for at du har skrevet inn riktig PIN-kode.
Filtilgangsfeil, kontakt administrator.

Brother-maskinen kan ikke få tilgang til målmappen for Lagre utskriftslogg til nettverk-funksjonen.

• Sørg for at navnet på målmappen er korrekt.
  • Sørg for at målmappen kan skrives til.
  • Sørg for at utskiftsloggfilen ikke er låst. Kontakt nettverksadministrator hvis den er det.
Påloggingsfeil

I webbasert administrasjon har du valgt alternativet Cancel Print (Avbryt utskrift) i delen Error Detection Setting (Innstilling av feildeteksjon) for funksjonen Store Print Log to Network (Lagre utskriftslogg til nettverk).

Vent omtrent 60 sekunder inntil denne meldingen forsvinner fra LCD-skjermen.

Ingen enhet

Ved konfigurering av Wi-Fi Direct-nettverket kan ikke Brother-maskinen finne den mobile enheten.

• Sørg for at maskinen din og den mobile enheten er i Wi-Fi Direct-modus.
  • Flytt den mobile enheten nærmere Brother-maskinen.
  • Flytt Brother-maskinen og den mobile enheten til et område uten hindringer.
  • Hvis du manuelt konfigurerer Wi-Fi Direct-nettverket, sørger du for at du har angitt riktig passord.
  • Hvis den mobile enheten har en konfigurasjonsside der du kan få tildelt en IP-adresse, må du sørge for at IP-adressen til den mobile enheten er blitt konfigurert via DHCP.
Server tidsavbrutt, kontakt admin.

Brother-maskinen kan ikke få tilgang til serveren for Lagre utskriftslogg til nettverk-funksjonen.

• Sørg for at serveradressen din er korrekt.
  • Sørg for at serveren din er koblet til nettverket.
  • Sørg for at maskinen er koblet til nettverket.
Server tidsavbrutt

Brother-maskinen kan ikke koble til LDAP-serveren.

• Sørg for at serveradressen din er korrekt.
  • Sørg for at serveren din er koblet til nettverket.
  • Sørg for at maskinen er koblet til nettverket.

Brother-maskinen kan ikke koble til Active Directory-serveren.

• Sørg for at serveradressen din er korrekt.
  • Sørg for at serveren din er koblet til nettverket.
  • Sørg for at maskinen er koblet til nettverket.
Feil dato og klokkeslett, kontakt administrator.

Brother-maskinen henter ikke klokkeslettet fra SNTP-tidsserveren, eller du har ikke konfigurert dato og klokkeslett for maskinen.

• Sørg for at innstillingene for tilgang til SNTP-tiden er riktig konfigurert i Internett-basert styring.
  • Bekreft at Date&Time (Dato og tid)-innstillingene til maskinen din er korrekt i Internett-basert styring.
Internfeil

Brother-maskinens LDAP-protokoll er deaktivert.

Bekreft pålitelighetskontrollmetoden, og aktiver deretter den nødvendige protokollinnstillingen i webbasert administrasjon.

Brother-maskinens LDAP-protokoll er deaktivert.