Hjem > Feilsøking > Nettverksproblemer > Hvis du har problemer med maskinens nettverk > Jeg vil kontrollere at nettverksenhetene fungerer som de skal

Jeg vil kontrollere at nettverksenhetene fungerer som de skal

Kontroll Tiltak Grensesnitt

Kontroller at Brother-maskinen, tilgangspunktet/ruteren eller nettverkshuben er slått på.

Undersøk følgende:
  • Strømledningen er korrekt tilkoplet og Brother-maskinen er slått på.
  • Tilgangspunktet/ruteren eller huben er slått på, og tilkoblingslampen blinker.
  • All beskyttende emballasje er fjernet fra maskinen.
  • Tonerkassetten og trommelenheten er korrekt montert.
  • Maskinens deksel er helt lukket.
  • Papiret er lagt riktig i papirmagasinet.
  • (For kablede nettverk) En nettverkskabel er riktig koplet til Brother-maskinen og til ruteren eller huben.
Kablet/trådløs
Kontroller Link Status i nettverkskonfigurasjonsrapporten eller på Skriverinnstillinger-siden.

Skriv ut nettverksinnstillingsrapporten og sjekk at Ethernet Link Status eller Wireless Link Status er Link OK.

Kablet/trådløs

Kontroller at du kan "pinge" Brother-maskinen fra datamaskinen.

Ping Brother-maskinen fra datamaskinen ved bruk av IP-adressen eller nodenavnet i kommandolinjen i Windows eller i programmet Mac Terminal:

ping <ipaddress> eller <nodename>.

• Vellykket: Brother-maskinen fungerer slik den skal og er tilkoplet samme nettverk som datamaskinen.
  • Ikke vellykket: Brother-maskinen er ikke tilkoplet samme nettverk som datamaskinen.

Windows:

Be administrator om IP-adressen og nettverksmasken, og bruk deretter reparasjonsverktøyet for nettverkstilkobling.

Mac:

Bekreft at IP-adresse og nettverksmaske er angitt riktig.

Kablet/trådløs

Kontroller at Brother-maskinen er tilkoplet det trådløse nettverket.

Skriv ut WLAN-rapporten slik at du kan kontrollere feilkoden på den utskrevne rapporten.

imageimage Beslektet informasjon: Skriv ut WLAN-rapporten

Trådløst

Hvis du har kontrollert og prøvd alt ovenfor, men fremdeles har problemer, kan du lese instruksjonene som fulgte med det trådløse tilgangspunktet / ruteren for å finne informasjon om SSID (nettverksnavn) og nettverksnøkkelen (passord) og stille dem riktig inn.