Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määrittäminen langattomaan verkkoon, kun SSID-nimeä ei lähetetä

Laitteen määrittäminen langattomaan verkkoon, kun SSID-nimeä ei lähetetä

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

Suosittelemme, että kirjoitat langattoman verkon asetukset muistiin ennen laitteen määrittämistä. Tarvitset näitä tietoja, ennen kuin voit jatkaa määritysten tekemistä.

1. Tarkista ja merkitse muistiin nykyiset langattoman verkon asetukset.
    Verkon nimi (SSID)

Authentication Method (Todennusmenetelmä) Salaustila Verkkoavain
    Avoin järjestelmä EI MITÄÄN -
    WEP
    Jaettu avain WEP
    WPA/WPA2-PSK AES
    TKIP
    WPA3-SAE AES

esim.

Verkon nimi (SSID)
    HELLO
    Authentication Method (Todennusmenetelmä) Salaustila Verkkoavain
    WPA2-PSK AES 12345678
    image
    Jos reitittimesi käyttää WEP-salausta, anna ensimmäisenä WEP-avaimena käytettävä avain. Brother-laite tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.
  2. Paina Menu (Valikko).
  3. Valitse [Verkko] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse [WLAN (Wi-Fi)] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Valitse [Etsi verkko] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  6. Kun näytölle ilmestyy [WLAN käytössä ?], valitse Kyllä.
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy.
  7. Laite etsii verkkoa ja näyttää luettelon käytettävissä olevista SSID-nimistä (verkkonimet). Valitse [<Uusi SSID>] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  8. Anna SSID-nimi ja paina sitten OK.
  9. Valitse todennusmenetelmä painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  10. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitsit [Avoin järjest.] -asetuksen, valitse salaustyypiksi [Ei mitään] tai [WEP] painamalla image tai image ja paina sitten OK.

Jos valitsit salaustyypiksi [WEP]-asetuksen, anna WEP-avain ja paina sitten OK.

• Jos valitsit [Jaettu avain] -asetuksen, anna WEP-avain ja paina sitten OK.
    • Jos valitsit [WPA-Personal] -asetuksen, valitse salaustyypiksi [TKIP+AES] tai [AES] painamalla image tai image ja paina sitten OK.

Syötä WPA-avain ja paina sitten OK.

• Jos valitsit vaihtoehdon [WPA3-SAE], valitse salaustyypiksi [AES] ja paina sitten OK.

Syötä WPA-avain ja paina sitten OK.

image
    Brother-laite tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.
  11. Ota asetukset käyttöön valitsemalla [Kyllä]. Peruuta asetukset valitsemalla [Ei].
  12. Laite yrittää ottaa yhteyttä valitsemaasi langattomaan laitteeseen.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty].

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet ja ohjelmiston siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

Suosittelemme, että kirjoitat langattoman verkon asetukset muistiin ennen laitteen määrittämistä. Tarvitset näitä tietoja, ennen kuin voit jatkaa määritysten tekemistä.

1. Tarkista ja merkitse muistiin nykyiset langattoman verkon asetukset.
    Verkon nimi (SSID)

Authentication Method (Todennusmenetelmä) Salaustila Verkkoavain
    Avoin järjestelmä EI MITÄÄN -
    WEP
    Jaettu avain WEP
    WPA/WPA2-PSK AES
    TKIP
    WPA3-SAE AES

esim.

Verkon nimi (SSID)
    HELLO
    Authentication Method (Todennusmenetelmä) Salaustila Verkkoavain
    WPA2-PSK AES 12345678
    image
    Jos reitittimesi käyttää WEP-salausta, anna ensimmäisenä WEP-avaimena käytettävä avain. Brother-laite tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.
  2. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Verkko]>[WLAN (Wi-Fi)]>[Etsi Wi-Fi-verkko].
  3. Kun näytölle ilmestyy viesti [Vaihdetaanko langattomaan verkkoliitäntään?], paina [Kyllä].
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy. Peruuta asetukset painamalla [Ei].
  4. Laite etsii verkkoa ja näyttää luettelon käytettävissä olevista SSID-nimistä (verkkonimet). Pyyhkäise ylös tai alas tai paina image tai image, kunnes näytöllä näkyy [<Uusi SSID>]. Paina [<Uusi SSID>] ja paina sitten [OK].
  5. Anna SSID-nimi ja paina sitten [OK].
  6. Valitse todennusmenetelmä.
  7. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitsit [Avoin järjest.], paina salaustyyppiä [Ei mitään] tai [WEP].

Jos valitsit salaustyypiksi [WEP]-asetuksen, valitse ja syötä WEP-avain, ja paina sitten [OK].

• Jos valitsit salaustyypiksi [Jaettu avain] -asetuksen, valitse ja syötä WEP-avain, ja paina sitten [OK].
    • Jos valitsit [WPA/WPA2-PSK/WPA3-SAE], paina salaustyyppiä [TKIP+AES] tai [AES].

Syötä WPA-avain ja paina sitten [OK].

• Jos valitsit vaihtoehdon [WPA3-SAE], paina salaustyyppiä [AES].

Syötä WPA-avain ja paina sitten [OK].

image
    • Brother-laite tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.
  8. Laite yrittää ottaa yhteyttä valitsemaasi langattomaan laitteeseen.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty]. Paina [OK] ja paina sitten image.

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet tai sovelluksen siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.