Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon PIN-menetelmää

Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon PIN-menetelmää

Jos langaton LAN-tukiasema/reititin tukee WPS-toimintoa, voit määrittää langattoman verkon asetukset PIN (Personal Identification Number) -menetelmällä.

PIN-menetelmä on yksi Wi-Fi Alliance® -yhtiön kehittämistä yhteydenottomenetelmistä. Langaton verkko ja sen suojausasetukset voidaan määrittää lähettämällä kirjautujan (Brother-laite) luoma PIN-koodi rekisterinpitäjään (langatonta lähiverkkoa hallitseva laite). Lisätietoja WPS-tilan käytöstä on langattoman tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.

Tyyppi A
Kytkentä, kun langattoman lähiverkon tukiasemaa/reititintä (1) käytetään myös rekisterinpitäjänä:
image
Tyyppi B
Kytkentä, kun toista laitetta (2), kuten tietokonetta, käytetään rekisterinpitäjänä:
image

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Valitse [Verkko] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse [WLAN (Wi-Fi)] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse [WPS-/PIN-koodi] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Kun näytölle ilmestyy [WLAN käytössä ?], valitse Kyllä.
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy.
  6. Nestekidenäytössä näkyy kahdeksanmerkkinen PIN-koodi, ja laite aloittaa WLAN-tukiaseman/reitittimen hakemisen.
  7. Käytä verkkoon yhdistettyä tietokonetta ja kirjoita selaimesi osoiteriville rekisterinpitäjänä käytettävän laitteen IP-osoite (esimerkiksi http://192.168.1.2).
  8. Siirry WPS-asetusten sivulle ja kirjoita PIN-koodi. Toimi sitten näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.
    image
    • Rekisterinpitäjänä on yleensä langaton LAN-tukiasema/reititin.
    • Asetussivu voi vaihdella langattoman LAN-tukiaseman/reitittimen merkin mukaan. Lisätietoja on LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.
Jos tietokoneesi käyttöjärjestelmä on Windows 10 tai Windows 11 ja se toimii rekisterinpitäjänä, toimi seuraavasti:
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 11

Napsauta image>Kaikki sovellukset>Windows-työkalut>Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Lisää laite.

• Windows 10

Valitse image>Windows-järjestelmä>Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Lisää laite.

image
    • Jos haluat käyttää Windows 10- tai Windows 11 -tietokonetta rekisterinpitäjänä, se on rekisteröitävä verkkoon etukäteen. Lisätietoja on LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.
    • Jos käytät tietokoneesi käyttöjärjestelmää Windows 10 tai Windows 11 rekisterinpitäjänä, voit asentaa tulostinohjaimen langattoman verkon määrityksen jälkeen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämän ohjaimen ja ohjelmiston siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle verkkosivustossa support.brother.com/downloads.
  2. Valitse laite ja napsauta Seuraava.
  3. Anna laitteen nestekidenäytöllä näkyvä PIN-koodi ja napsauta sitten Seuraava.
  4. Napsauta Sulje.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty].

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet ja ohjelmiston siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Verkko]>[WLAN (Wi-Fi)]>[WPS-/PIN-koodi].
  2. Kun näytölle ilmestyy viesti [Vaihdetaanko langattomaan verkkoliitäntään?], paina [Kyllä].
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy. Peruuta asetukset painamalla [Ei].
  3. Nestekidenäytössä näkyy kahdeksanmerkkinen PIN-koodi, ja laite aloittaa WLAN-tukiaseman/reitittimen hakemisen.
  4. Käytä verkkoon yhdistettyä tietokonetta ja kirjoita selaimesi osoiteriville rekisterinpitäjänä käytettävän laitteen IP-osoite (esimerkiksi http://192.168.1.2).
  5. Siirry WPS-asetusten sivulle ja kirjoita PIN-koodi. Toimi sitten näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.
    image
    • Rekisterinpitäjänä on yleensä langaton LAN-tukiasema/reititin.
    • Asetussivu voi vaihdella langattoman LAN-tukiaseman/reitittimen merkin mukaan. Lisätietoja on LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.
Jos tietokoneesi käyttöjärjestelmä on Windows 10 tai Windows 11 ja se toimii rekisterinpitäjänä, toimi seuraavasti:
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 11

Napsauta image>Kaikki sovellukset>Windows-työkalut>Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Lisää laite.

• Windows 10

Valitse image>Windows-järjestelmä>Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Lisää laite.

image
    • Jos haluat käyttää Windows 10- tai Windows 11 -tietokonetta rekisterinpitäjänä, se on rekisteröitävä verkkoon etukäteen. Lisätietoja on LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.
    • Jos käytät tietokoneesi käyttöjärjestelmää Windows 10 tai Windows 11 rekisterinpitäjänä, voit asentaa tulostinohjaimen langattoman verkon määrityksen jälkeen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämän ohjaimen ja ohjelmiston siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle verkkosivustossa support.brother.com/downloads.
  2. Valitse laite ja napsauta Seuraava.
  3. Anna laitteen nestekidenäytöllä näkyvä PIN-koodi ja napsauta sitten Seuraava.
  4. Napsauta Sulje.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty]. Paina [OK] ja paina sitten image.

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet tai sovelluksen siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.